Ljiljana Petrović: Imam dokaz da Toše i Adrijana nisu bili u vezi - **Hvala ti sto jos si tu**

**Hvala ti sto jos si tu**

Ako postoji sjaj na zemlji onda je to u tvojim ocima Ako postoji bol onda je to zivot bez tebe... Zapjevaj mi nekad,tamo gore,da ti ne zaboravim glas Nasmij mi se ponekad,al' ono glasno...da me probudis iz ovog ruznog sna u kojem moram da zivim...

18.01.2009.

Ljiljana Petrović: Imam dokaz da Toše i Adrijana nisu bili u vezi

Povodom godišnjice tragične pogibije makedonske zvijezde Toše Proeskog, njegova se nekadašnja menadžerica Ljiljana Petrović odlučila za još jedan u nizu intervjua u kojima se ponovno hvata istih tema. No, ovoga puta tvrdi kako ima dokaz da zgodni pjevač i rukometašica Adrijana Budimir nisu bili zajedno, premda seksipilna Crnogorka uporno tvrdi suprotno.

- Imam ispis Tošinih poziva iz kojeg se vidi da on i Adrijana nisu izmijenili ni poziv ni sms poruku. Iznošenjem laži nakon njegove smrti Adrijana je povrijedila njegove najbliže i zato više za nju ne želim niti čuti - poručila je Ljiljana Petrović.

Petrović je, između ostalog, u intervjuu za Press Oniline, još ispričala kako su Tošini roditelji shrvani sinovljevom pogibijom.

- Postoje samo za to da odu sinu na groblje. Oni ne žive nego vegetiraju. Odem do njih i ostanem desetakminuta, jer ne možemo niti razgovarati - kazala je Ljiljana, otkrivši i kako se više neće baviti menadžerskim poslom te je najavila kako se povlači iz glazbenog biznisa.**Hvala ti sto jos si tu**


Banner bloga
BannerFans.com