Budimir predala sudu 200 sms poruka poruka od Proeskog - **Hvala ti sto jos si tu**

**Hvala ti sto jos si tu**

Ako postoji sjaj na zemlji onda je to u tvojim ocima Ako postoji bol onda je to zivot bez tebe... Zapjevaj mi nekad,tamo gore,da ti ne zaboravim glas Nasmij mi se ponekad,al' ono glasno...da me probudis iz ovog ruznog sna u kojem moram da zivim...

02.02.2009.

Budimir predala sudu 200 sms poruka poruka od Proeskog

Rukometašica Andrijana Budimir predala je sudu svoj mobitel u kojem se nalaze SMS poruke koje jasno otkrivaju u kakvom je odnosu bila s Tošom.
Posljednja djevojka preminulog makedonskog pjevača Toše Proeskog spori se na sudu s njegovom menadžericom Ljiljanom Petrović. Menadžerica je svojedobno izjavila kako je laž da je Toše svoje posljednje SMS poruke poslao Andrijani Budimir. Rukometašica ju je potom tužila za klevetu. Sudski proces je još u tijeku, a Budimir otkriva kako je sudu priložila svoj mobitel na kojem je sačuvano oko 200 poruka koje jasno pokazuju u kakvom su odnosu bili ona i Proeski, prenosi časopis Extra.
- Nisam tužila Ljiljanu Petrović zato što mi treba novac niti zato što mi se hoda po sudu. Tužila sam je da pokažem da laže. Ta žena uništila je moj život i ugled pa se ljudi pitaju jesam li ja stvarno bila s njim - izjavila je Andrijana za tjednik i dodala kako je uvjerena da će tužbu dobiti. Odštetu će dati za nezbrinutu djecu.

**Hvala ti sto jos si tu**


Banner bloga
BannerFans.com