U prodaji DVD "Te sakame site Tose" - **Hvala ti sto jos si tu**

**Hvala ti sto jos si tu**

Ako postoji sjaj na zemlji onda je to u tvojim ocima Ako postoji bol onda je to zivot bez tebe... Zapjevaj mi nekad,tamo gore,da ti ne zaboravim glas Nasmij mi se ponekad,al' ono glasno...da me probudis iz ovog ruznog sna u kojem moram da zivim...

02.08.2009.

U prodaji DVD "Te sakame site Tose"

Međunarodna fondacija Toše Proeski objavila je dugo najavljivani DVD - "Te sakame site, Toše", snimljen na prošlogodišnjem humanitarnom koncertu u Skoplju, u čast velikana Toše Proeskog.


Podsjetivši se koncerta pred nekoliko desetina tisuća posjetitelja održanog, 5. listipada/oktobra, na Gradskom stadionu u Skoplju, u čast Toši Proeskom, njegove pjesme su pjevali najpoznatiji domaći, balkanski i europski glazbenici: Naum Petreski, Sintezis, Bilja Krstić, Goca Tržan, Bojan Marović, Nina Badrić, Tony Cetinski, Adrijan Gadža, Kaliopi, Leontina, Aki Rahimovski, Željko Samardžić, Ruslana ...

DVD za 300 denara može se kupiti u Makedoniji, a za distribuciju je zadužena Nostalgija records (TC Beverli Hils, tel. 02/ 31-32-010).


>>> A TO NIJE SVE!
Fondacija priprema novi album Toše Proeskog, u kojem će biti pet pjesama. Tri od njih su stari hitovi, sa novim aranžmanom za koji se pobrinuo hrvatski producent i aranžer Nikša Bratoš. Dvije nove pjesme SU "Još uvijek sanjam da smo zajedno" , Miroslava Rusa i "Kruševo"  gdje je glazbu napisao, tragično preminula zvijezda. U pripremi je i DVD sa filmom "The Hardest Thing" te serija "Pet godina Balkana".

mmm.com.mk
**Hvala ti sto jos si tu**


Banner bloga
BannerFans.com