"Zlatni kljuc" za Tosu od Maje i Lidije.. - **Hvala ti sto jos si tu**

**Hvala ti sto jos si tu**

Ako postoji sjaj na zemlji onda je to u tvojim ocima Ako postoji bol onda je to zivot bez tebe... Zapjevaj mi nekad,tamo gore,da ti ne zaboravim glas Nasmij mi se ponekad,al' ono glasno...da me probudis iz ovog ruznog sna u kojem moram da zivim...

02.08.2009.

"Zlatni kljuc" za Tosu od Maje i Lidije..

Još jedan rođendanski poklon za zvijezdu

Pjesma "Zlatni ključ" je rođendanski poklon za Tošu Proeskog od njegove suradnice Maje Pavlovske, koja je u petak, 25. siječnja/januara, na dan njegovog rođendana, bila promovirana na radio postajama. Pjesma, "Zlatni ključ" je ostvarena spontano i najiskrenije iz duše, samih autora, Maje Pavlovske, koja je napisala tekst, njezin brat Zoran Pavlovski - Zozo, koji je napravio glazbu, aranžer Damir Imeri i Lidija Kočovska, koja je navela, kako je ovaj put otpjevala, svim svojim srcem.


- Povod, nažalost, prerana je smrt, našeg velikog prijatelja, sa kojim smo se družili privatno i profesionalno, a još veći povod je taj što on mi je predložio ideju prije dvije godine nek zajedno podsjetimo manastir "Sveto Preobraženje Isusovo", pošto neki poslovi u mom životu i u pogledu na moje zdravlje, krenulo je neočekivano lijepo u pozitivnom smjeru - otkriva Pavlovska. Za pjesmu, koja je njezina iskrena priča, snimljen je spot sa autentičnim (originalnim-izvornim), i do sada neobjavljenim snimkama njihove zajedničke posjete manastiru, u čiju je izgradnju Toše, puno, financijski ulagao.

- U pjesmi, sigurna sam, pronaći će se i ostali ljudi, kojima je Toše, pomagao od srca, a sigurna sam kako ih ima jako puno. Video spot je oficijalno odobren od njegove obitelji i članova Koordinativnog tijela za zaštitu lika i djela Toše Proeskog, gdje je također i njegov šogor, Slaven Risteski. Kad budu ispoštovane/prihvaćene sve procedure, video spot će biti promoviran na TV - postajama - napominje, Maja.

vreme.com.mk
**Hvala ti sto jos si tu**


Banner bloga
BannerFans.com