Tosini obozavatelji nisu uopce spavali!* - **Hvala ti sto jos si tu**

**Hvala ti sto jos si tu**

Ako postoji sjaj na zemlji onda je to u tvojim ocima Ako postoji bol onda je to zivot bez tebe... Zapjevaj mi nekad,tamo gore,da ti ne zaboravim glas Nasmij mi se ponekad,al' ono glasno...da me probudis iz ovog ruznog sna u kojem moram da zivim...

09.10.2009.

Tosini obozavatelji nisu uopce spavali!*


Obilježavanje datuma 05. listopad/oktobar, kao najvažniji dan koji povezuje obožavatelje i legendu Tošu Proeskog, svi oni koji su bili u Skopju na Trgu preselili su se na internet, gdje su svi cijelu noć nastavili odati svoju veliku ljubav prema svom nezamjenjivom idolu.

Na Facebook profilima bili su postavljeni Video - materijali i fotografije sa nastupa, forumi su se punili s komentarima, sve je bilo ispunjeno ponosom i divljenjem kako obožavatelji dobrovoljno bez reklama, bez propagande, samo uz međusobnu organizaciju napravili su Toši, nešto što za prvi put se događa u svijetu.

MMM je prenosila dio atmosfere preko slika što su na Facebook profilima javno objavili njegovi obožavatelji, koji tvrde da je to presedan koji će se u budućnosti njegovati kao tradicija.

On za nas je živ, i više nego živ od živih ljudi, i sve dok postoji i posljednji njegov fan, biti ćemo njegovi vojnici koji će koračati po njegovom putu i čuvati njegovu svetost, komentirali su obožavatelji.


Cijeli trg je bio potpuno ispunjen kao i Kejot, sa fanovima iz Skoplja, Kruševa, Kumanova, Štipa i druga mjesta u BiH, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, a mnogi obožavatelji su bili žalosni i tužni što nisu mogli doći. Oni su zapalili svijeće kružno oko parka.


mmm.com.mk
**Hvala ti sto jos si tu**


Banner bloga
BannerFans.com