U najavi CD sa novim pjesmama od Tose Proeskog!* - **Hvala ti sto jos si tu**

**Hvala ti sto jos si tu**

Ako postoji sjaj na zemlji onda je to u tvojim ocima Ako postoji bol onda je to zivot bez tebe... Zapjevaj mi nekad,tamo gore,da ti ne zaboravim glas Nasmij mi se ponekad,al' ono glasno...da me probudis iz ovog ruznog sna u kojem moram da zivim...

09.10.2009.

U najavi CD sa novim pjesmama od Tose Proeskog!*

Nov nosač zvuka na kojem će se nalaziti sedam, tj. osam potpuno novih pjesama, naći će se u glazbenim prodavnicama početkom prosinca/decembra, najkasnije do 10.-og u mjesecu - prenosi Utrinski Vesnik.


Na sreću velike vojske obožavatelja naše zvijezde, u izdanju će se naći do sad neobjavljenih pjesama koje je Toše napisao za sebe. Glazba je potpuno njegova, na tekstovima trenutno rade najbolji tekstopisci u regiji, a aranžmani su procesu pregovaranja.

Kako doznajemo, još nije poznato ni ime izdavačke kuće koja će stajati iza objavljivanja albuma, ali ono što je sigurno je da će pjesme otpijevati najpoznatije zvijezde, ex - YU prostorima. U predstojećem vremenu planira se i snimanje dva video spota - prvi na temu Još uvijek sanjam da smo zajedno Miroslava Rusa, koja će biti dio novog albuma, kao i tema Separate Ways, koja se nalazi na engleskom albumu Toše Proeskog.

mmm.com.mk
**Hvala ti sto jos si tu**


Banner bloga
BannerFans.com