beats by dre cheap

Ljiljana Petrović: Imam dokaz da Toše i Adrijana nisu bili u vezi

Povodom godišnjice tragične pogibije makedonske zvijezde Toše Proeskog, njegova se nekadašnja menadžerica Ljiljana Petrović odlučila za još jedan u nizu intervjua u kojima se ponovno hvata istih tema. No, ovoga puta tvrdi kako ima dokaz da zgodni pjevač i rukometašica Adrijana Budimir nisu bili zajedno, premda seksipilna Crnogorka uporno tvrdi suprotno.

- Imam ispis Tošinih poziva iz kojeg se vidi da on i Adrijana nisu izmijenili ni poziv ni sms poruku. Iznošenjem laži nakon njegove smrti Adrijana je povrijedila njegove najbliže i zato više za nju ne želim niti čuti - poručila je Ljiljana Petrović.

Petrović je, između ostalog, u intervjuu za Press Oniline, još ispričala kako su Tošini roditelji shrvani sinovljevom pogibijom.

- Postoje samo za to da odu sinu na groblje. Oni ne žive nego vegetiraju. Odem do njih i ostanem desetakminuta, jer ne možemo niti razgovarati - kazala je Ljiljana, otkrivši i kako se više neće baviti menadžerskim poslom te je najavila kako se povlači iz glazbenog biznisa.

[IMG]http://i43.tinypic.com/avqtsn.jpg[/IMG][IMG]http://i43.tinypic.com/nx6fxf.jpg[/IMG]


**Hvala ti sto jos si tu**
http://toshicaaa.blogger.ba
18/01/2009 15:12