beats by dre cheap

U prodaji DVD "Te sakame site Tose"

Međunarodna fondacija Toše Proeski objavila je dugo najavljivani DVD - "Te sakame site, Toše", snimljen na prošlogodišnjem humanitarnom koncertu u Skoplju, u čast velikana Toše Proeskog.


Podsjetivši se koncerta pred nekoliko desetina tisuća posjetitelja održanog, 5. listipada/oktobra, na Gradskom stadionu u Skoplju, u čast Toši Proeskom, njegove pjesme su pjevali najpoznatiji domaći, balkanski i europski glazbenici: Naum Petreski, Sintezis, Bilja Krstić, Goca Tržan, Bojan Marović, Nina Badrić, Tony Cetinski, Adrijan Gadža, Kaliopi, Leontina, Aki Rahimovski, Željko Samardžić, Ruslana ...

DVD za 300 denara može se kupiti u Makedoniji, a za distribuciju je zadužena Nostalgija records (TC Beverli Hils, tel. 02/ 31-32-010).


>>> A TO NIJE SVE!
Fondacija priprema novi album Toše Proeskog, u kojem će biti pet pjesama. Tri od njih su stari hitovi, sa novim aranžmanom za koji se pobrinuo hrvatski producent i aranžer Nikša Bratoš. Dvije nove pjesme SU "Još uvijek sanjam da smo zajedno" , Miroslava Rusa i "Kruševo"  gdje je glazbu napisao, tragično preminula zvijezda. U pripremi je i DVD sa filmom "The Hardest Thing" te serija "Pet godina Balkana".

mmm.com.mk

**Hvala ti sto jos si tu**
http://toshicaaa.blogger.ba
02/08/2009 20:21