beats by dre cheap

"Zlatni kljuc" za Tosu od Maje i Lidije..

Još jedan rođendanski poklon za zvijezdu

Pjesma "Zlatni ključ" je rođendanski poklon za Tošu Proeskog od njegove suradnice Maje Pavlovske, koja je u petak, 25. siječnja/januara, na dan njegovog rođendana, bila promovirana na radio postajama. Pjesma, "Zlatni ključ" je ostvarena spontano i najiskrenije iz duše, samih autora, Maje Pavlovske, koja je napisala tekst, njezin brat Zoran Pavlovski - Zozo, koji je napravio glazbu, aranžer Damir Imeri i Lidija Kočovska, koja je navela, kako je ovaj put otpjevala, svim svojim srcem.


- Povod, nažalost, prerana je smrt, našeg velikog prijatelja, sa kojim smo se družili privatno i profesionalno, a još veći povod je taj što on mi je predložio ideju prije dvije godine nek zajedno podsjetimo manastir "Sveto Preobraženje Isusovo", pošto neki poslovi u mom životu i u pogledu na moje zdravlje, krenulo je neočekivano lijepo u pozitivnom smjeru - otkriva Pavlovska. Za pjesmu, koja je njezina iskrena priča, snimljen je spot sa autentičnim (originalnim-izvornim), i do sada neobjavljenim snimkama njihove zajedničke posjete manastiru, u čiju je izgradnju Toše, puno, financijski ulagao.

- U pjesmi, sigurna sam, pronaći će se i ostali ljudi, kojima je Toše, pomagao od srca, a sigurna sam kako ih ima jako puno. Video spot je oficijalno odobren od njegove obitelji i članova Koordinativnog tijela za zaštitu lika i djela Toše Proeskog, gdje je također i njegov šogor, Slaven Risteski. Kad budu ispoštovane/prihvaćene sve procedure, video spot će biti promoviran na TV - postajama - napominje, Maja.

vreme.com.mk

**Hvala ti sto jos si tu**
http://toshicaaa.blogger.ba
02/08/2009 20:22