beats by dre cheap

Tosini obozavatelji nisu uopce spavali!*


Obilježavanje datuma 05. listopad/oktobar, kao najvažniji dan koji povezuje obožavatelje i legendu Tošu Proeskog, svi oni koji su bili u Skopju na Trgu preselili su se na internet, gdje su svi cijelu noć nastavili odati svoju veliku ljubav prema svom nezamjenjivom idolu.

Na Facebook profilima bili su postavljeni Video - materijali i fotografije sa nastupa, forumi su se punili s komentarima, sve je bilo ispunjeno ponosom i divljenjem kako obožavatelji dobrovoljno bez reklama, bez propagande, samo uz međusobnu organizaciju napravili su Toši, nešto što za prvi put se događa u svijetu.

MMM je prenosila dio atmosfere preko slika što su na Facebook profilima javno objavili njegovi obožavatelji, koji tvrde da je to presedan koji će se u budućnosti njegovati kao tradicija.

On za nas je živ, i više nego živ od živih ljudi, i sve dok postoji i posljednji njegov fan, biti ćemo njegovi vojnici koji će koračati po njegovom putu i čuvati njegovu svetost, komentirali su obožavatelji.


Cijeli trg je bio potpuno ispunjen kao i Kejot, sa fanovima iz Skoplja, Kruševa, Kumanova, Štipa i druga mjesta u BiH, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, a mnogi obožavatelji su bili žalosni i tužni što nisu mogli doći. Oni su zapalili svijeće kružno oko parka.


mmm.com.mk

**Hvala ti sto jos si tu**
http://toshicaaa.blogger.ba
09/10/2009 15:22